fbpx

Eenouder vakantie

Ben jij op zoek naar een vakantie voor eenouders, waarbij jij samen met je kinderen een fantastische tijd gaat hebben? Een vakantie die niet alleen maar is gericht op in het zwembad liggen en uitgaan in een discotheek? Dan ben jij aan het juiste adres bij Vakantie Anders. We hebben namelijk een ruim aanbod aan vakanties voor je klaarstaan, waarbij jij er op kunt rekenen dat je heerlijk gaat ontspannen, maar ook aan jezelf kunt werken. Jouw kinderen kunnen hier natuurlijk een meedoen. Zo wordt het een relaxte vakantie waarbij jullie elkaar eens van een geheel andere kant zien.

Op vakantie met eenouders

Ben jij een eenouder en zoek je een mooie plek om met je kinderen naartoe te kunnen op vakantie. Een plek waar je gelijkgestemden tegenkomt die net als jij meer diepgang zoeken in hun leven? Het dagelijks leven bestaat voornamelijk uit stress en zorgen. Je rationele linkerkant van je hersenen draait overuren. Maar op onze spirituele camping op de Ardennen is het juist de tijd voor de rechterkant van je hersenen. Laat die linkerkant maar even voor wat hij is en kom in contact met je eigen binnenste. We zorgen er daarbij graag voor dat jij en je kinderen een zo gevarieerd mogelijk programma mee kunnen maken.

De leukste vakantie voor eenouders

Een eenouder vakantie is bij uitstek bedoeld voor eenouders die eens wat nieuws mee willen maken met hun kinderen. Die lekker een ontspannende cursus willen volgen of workshop willen doen, terwijl hun kinderen met hun eigen activiteiten bezig zijn. Maar die ook samen met hun kinderen een diepere betekenis willen zoeken. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat voor mogelijkheden we allemaal voor je klaar hebben staan. Wij zorgen er graag voor dat jullie een onvergetelijke vakantie gaan beleven.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights