fbpx

Eenouder reizen

Wat verwacht jij van een vakantie als jij als eenouder met je kinderen op reis gaat? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om net als iedereen een vakantie te nemen waarbij het alleen maar gaat om ontspanning, in het zwembad liggen en zonnestralen oppikken aan het strand. Daar is niks mis mee, maar bij Vakantie Anders hebben we een vakantie voor je waar dit soort dingen anders wordt aangepakt. Je hebt nog steeds de kans om tot rust te komen, maar bij ons gaat dit dieper. We hebben namelijk een groot aantal cursussen en workshops bij onze eenouder reizen, waarmee jij jezelf eens beter leert kennen.

Op zoek naar reizen voor eenouders?

Vakantie Anders biedt reizen aan op onze eigen spirituele camping in de Ardennen. Een schitterende plek waar je alle faciliteiten voor een mooie vakantie krijgt aangereikt. Je kunt bij ons een groot aantal verschillende cursussen en workshops volgen. Denk daarbij onder andere aan workshops biodanza, meditatie, stressmanagement, intuitief schilderen en nog veel meer. We willen het je mogelijk maken om als volwassene deze cursussen te volgen, terwijl je kinderen zelf hun eigen activiteiten hebben. Uiteraard zijn er ook activiteiten waarbij jij met je kids aan de slag gaat. Zo leer je elkaar ook nog eens op een geheel andere manier kennen!

Meer weten over onze reizen met eenouders?

Je hebt bij Vakantie Anders een groot aantal mogelijkheden als het aankomt op de mooiste vakanties. Wij staan altijd klaar om reizen voor eenouders tot een groot succes te maken. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat wij hier allemaal voor je klaar hebben staan als het aankomt op reizen met eenouders. Je kunt natuurlijk altijd even kijken op onze website om te zien wat de mogelijkheden zijn, maar je mag ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights