fbpx

Eenouder camping

Ben jij een ouder die in zijn eentje de kinderen opvoedt? Wil jij graag een keer met je kinderen op vakantie op een plek waar volop ruimte is voor eenouder gezinnen? Dan raden wij je aan om gewoon een keer een kijkje te komen nemen bij wat Vakantie Anders je allemaal te bieden heeft. We hebben namelijk op onze spirituele camping in de Ardennen een groot aantal mooie activiteiten te bieden. Dit zijn activiteiten waar jij en je kinderen niet alleen van gaan genieten, maar waarmee ze zichzelf ook eens van een andere kant kunnen laten zien. Waar juist de rechterkant van je hersenen wordt gestimuleerd.

Een camping voor eenouders

We hebben een camping waar eenouders zich helemaal thuis zullen voelen. We willen een plek zijn voor iedereen, ongeacht wat jij voor persoon bent, de tijd van zijn of haar leven mee kan maken. We raden je dan ook van harte aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als je meer wil weten over de mogelijkheden. We hebben op onze website een duidelijk overzicht van alle activiteiten staan die wij op onze camping aanbieden. Wil jij hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen en je vragen aan ons stellen.

Meer weten over onze eenouder camping?

We vinden het belangrijk om jou en je kind of kinderen een unieke vakantie aan te bieden. We staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat jullie de tijd van jullie leven mee gaan maken op onze vakantie. Het is bijzonder om met je kinderen naar een camping voor eenouders te gaan. Bij ons heb je dan op onze camping met eenouders de kans om elkaar eens van een hele andere kant te leren kennen. Dat willen jij en je kinderen toch ook graag?

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights