fbpx

Dit blog is geschreven aan de begin van de coronacrisis. Nu, 18 mei 2020, weten we dat de zomerweken wel door kunnen gaan.
Het blog hieronder vinden we mooi genoeg om toch nog te laten staan.

We zijn in een bijzondere en gekke tijd terecht gekomen door het corona virus. We wensen iedereen een goede gezondheid toe het is het allerbelangrijkste dat je niet ernstig ziek wordt. De maatregelen die genomen zijn door de overheid zijn fors en duidelijk en we hebben er allemaal mee te maken. We hopen dat ze leiden tot het onder controle krijgen van het virus. Nu ligt ons hele sociale leven stil, is er fysieke afstand en heeft school of werk een andere invulling gekregen voor velen van ons.

De social distance die nu noodzakelijk is raakt VakantieAnders in haar kernwaarden van ontmoetingen en verbindingen. We mogen elkaar nu niet opzoeken, dat is vreemd, lastig en onwennig. Het gaat wekenlang duren dus ieder van ons moet een weg in zien te vinden. Wij voelen ons betrokken bij al onze gasten waarvan we weten dat er veel alleengaanden met of zonder kinderen zijn, je bent dan nog meer terug geworpen op jezelf. Het raakt ons persoonlijk ook om mensen die ons dierbaar zijn niet te kunnen ontmoeten èn het heeft bedrijfsmatig  gevolgen die we nog niet helemaal kunnen overzien.

Wij volgen de aanwijzingen van de overheid en RIVM. Alle activiteiten tot juni gaan niet door. Voor juni en de zomerweken in juli en augustus wachten wij het advies van de overheid af.

Alle events vanaf 15 maart tot de zomer kunnen niet doorgaan. Dat zijn de massage weekends in deze periode en de wandeldagen. Wij gaan wel door met de voorbereidingen van de zomerweken. Mocht je deze zomer graag naar de zomerweken willen komen ben je van harte welkom om je vakantie te boeken (*). Zonder enige aanbetaling kun je jouw plaats alvast reserveren.

Wij hebben de keuze gemaakt om in vertrouwen vooruit te kijken.
Om er samen straks weer een mooie tijd van te gaan maken.

We wensen al onze gasten en alle andere mensen veel vertrouwen, kracht en wijsheid toe voor deze pittige maanden.

Warme groet,
Luc & Carla
VakantieAnders.
26 maart 2020.

 

 

 

 

(*)Boeken zomerweken zonder aanbetaling. Je kunt je nu inschrijven voor de zomerweken, wanneer er nog sprake is van maatregelen van de coronacrisis kun je gratis annuleren. Zie de extra passage in de deelnamevoorwaarden.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights