fbpx

Dat er een grote overwinning voor een ‘nieuwe’ politieke partij is ontstaan, was voor ons de aanleiding om de B ook eens onder de loep te nemen. Deze partij heeft opschudding veroorzaakt. Maar wat betekent een B voor ons? Hoe kunnen wij vanuit liefde de B gebruiken? Welke betekenissen heeft het allemaal en wat past bij ons, bij VakantieAnders?

Op onze Anders-on-tour middag op de zondag na de verkiezingen hebben we het in ons programma opgenomen. Om samen met gasten te ontdekken wat wij met een B kunnen en willen en wat gasten ervaren bij een B.
Willen we een nieuwe politieke partij oprichten? Nee natuurlijk niet, dat is alleen het spel van deze middag. Maar het is wel een mooi onderzoek wat deze letter oproept en teweegbrengt.

Wat doen we met een B?

Laat ik het eens benaderen en belichten, om de mooie woorden te  belonen, te laten blinken en bloeien, zonder ze omver te blazen, maar te benoemen om goed te besturen, zonder te bijten of te boksen en te blussen.

We kunnen ons bezighouden met bos, bergen, bananen, bloemkolen, bosbessen en beuken om gezond te blijven.

Dat is een goede basis en er is meer, soms moet je bloot gaan, letterlijk of figuurlijk met de billen bloot. Om aan je eigen basis baanbrekend te verrichten om ballast kwijt te raken. Dat geeft nieuwe brandstof en balsemt je ziel. Het is bijzonder, een bonus bovenop de basis die al hebt.

De brainstormsessies

Op de Anders-on-tour middag gaan we dansen. Maar eerst vragen we onze gasten om eens met ons mee te denken over de B’s die zij ij VakantieAnders vinden passen. Enthousiast gingen ze kordaat en krachtig aan de slag en in een korte tijd waren er zomaar 5 slogans.

De B’s van VakantieAnders

Binding, buiten/binnen, betrouwbaar
De mens centraal, iedereen hoort erbij, niemand buiten de boot en op menselijke manier doen wt je zegt en beloofd.

Bewust bijdragen  aan broederschap
Iedere dag iets kleins doen voor een ander en bij jezelf blijven.

Bevrijding, bewustzijn, blijheid
Begin bij het basisonderwijs!

Borging, belangstelling buiten
Samenzijn in de natuur met respect voor elkaar en de omgeving

Blij, bewegend bewustzijn
Beleef het bij VakantieAnders!

Hoe mooi is het om vanuit liefde te denken en te leven.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights