fbpx

Cursus stress

Ben jij op zoek naar een bijzondere vakantie waar je dingen mee gaat maken die je nooit eerder op vakantie mee hebt gemaakt? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders. Wij bieden je een unieke vakantie aan op onze spirituele camping, waar mensen klaarstaan om jou een fantastische tijd te bezorgen. Bij onze camping is het mogelijk om niet alleen te ontspannen, maar ook een groot aantal cursussen te volgen. Hiermee kun je jezelf verder ontwikkelen en leer je jezelf beter kennen. We willen je dan ook aanraden om eens een kijkje te komen nemen bij de verschillende cursussen die wij aanbieden, zoals onze cursus tegen stress.

Een stress cursus volgen bij Vakantie Anders

Stress is een van de grootste problemen van de hedendaagse maatschappij. Veel mensen hebben stress omdat ze zich teveel druk maken om zaken die in het dagelijkse leven kunnen spelen. Met een cursus stressmanagement van Vakantie Anders kun jij deze stress te lijf gaan. Het is belangrijk om er iets aan te doen als je veel stress ervaart in je leven, aangezien dit anders voor serieuze problemen kan zorgen. Stress is een van de belangrijkste oorzaken van allerhande gezondheidsproblemen. Daar komt ook bij dat je simpelweg minder van je leven kunt genieten als je veel stress hebt.

Meer weten over onze cursus stressmanagement?

Met een stress cursus die je kunt volgen bij Vakantie Anders zul je zelf meemaken hoe het is om op een andere manier met stress om te gaan. Niet de stress je leven laten beheersen, maar juist leren om te ontspannen en genieten van alles wat het leven jouw kant opstuurt. Naast een cursus tegen stress heb je bij Vakantie Anders ook de kans om een groot aantal andere cursussen te volgen. Je vindt meer informatie over onze stress cursus en onze andere cursussen bij Vakantie Anders.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights