fbpx

Cursus persoonlijke ontwikkeling

Heb jij het idee dat je persoonlijke ontwikkeling stil is komen te staan? Zou jij het fijn vinden om hier eens mee aan de slag te gaan, zodat jij jezelf weer leert kennen? Dan raden wij jou een vakantie van Vakantie Anders aan. Wij hebben op onze spirituele vakanties namelijk een heel programma aan workshops en cursussen klaarstaan. Een van deze cursussen is een cursus persoonlijke ontwikkeling. Hiermee kun je eens goed kijken naar waar jij staat in je leven, maar vooral ook waar je naartoe wilt. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke ontwikkeling weer op gang komt.

Meer weten over onze persoonlijke ontwikkeling cursus?

Met een cursus persoonlijk ontwikkelen van Vakantie Anders kun je er op rekenen dat jij straks jezelf weer echt leert kennen. We vinden het heel belangrijk om jou hierbij te helpen. We bieden je dan ook een cursus persoonlijke ontwikkeling aan, zodat jij straks een nieuwe draai aan je leven kunt geven. Misschien heb je het idee dat je vast zit in je leven, met je werk en andere zaken. Wij zorgen er dan voor dat je de sleutel in handen krijgt waarmee je alles weer op gang brengt. Een uniek moment om samen met gelijkgestemden jezelf weer eens te ontdekken.

Aan de slag met onze cursus persoonlijk ontwikkelen

We vinden het heel belangrijk om jou een mogelijkheid te bieden aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. We willen graag dat jij na afloop van de vakantie thuis komt met een gevoel dat je jezelf beter hebt leren kennen. Dat je veranderingen hebt kunnen maken aan hoe jij je voelt en hoe je in het leven staat. Meer weten? Je kunt dan altijd even contact met ons opnemen met al je vragen.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights