fbpx

Cursus nlp

Ben jij op zoek naar wie je zelf bent? Zou je hier in een ontspannen setting eens mee in aanraking willen komen? Neem dan gewoon even een kijkje op de website van Vakantie Anders. Wij bieden je namelijk een vakantie aan waarbij je niks moet, maar alles mag. Waar je leuke, interessante spirituele cursussen kunt volgen die je inzicht geven in je eigen persoonlijkheid. Zo geven wij bijvoorbeeld een cursus NLP, oftewel neurolinguistisch programmeren. Dit is een manier van denken waarmee je invloed uit kunt oefenen op je eigen gedachten.

De beste cursussen voor NLP

Wat NLP nu eigenlijk precies inhoudt? Dat is eigenlijk heel simpel. Het is een manier om je eigen hersenen opnieuw te programmeren. Door middel van communicatie en taal kun je hiermee invloed uitoefenen op de onbewuste breinprocessen die zich in je hoofd afspelen. Je kunt er hierdoor onder andere voor zorgen dat je jezelf beter gaat voelen, maar ook dat je beter leert communiceren met anderen, of een betere manier vindt om bepaald werk uit te voeren. Wil je hier meer over weten? We hebben informatie over onze cursus op onze website staan. Hier vind je ook meer informatie over onze spirituele vakanties in de Ardennen.

Een NLP cursus volgen bij Vakantie Anders

Voor een cursus NLP ben je bij Vakantie Anders aan het juiste adres. We hebben namelijk een heel programma aan verschillende cursussen op spiritueel gebied voor je klaarstaan. Je vindt tussen deze cursussen ook NLP, waarmee je de geheimen van deze andere manier van denken leert kennen. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om tijdens een van onze vakanties een aantal verschillende cursussen met elkaar te combineren. Wil je hier meer over weten, of heb je vragen over onze vakanties? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights