fbpx

Cursus meditatie

Ben jij op zoek naar een ander soort vakantie? Een vakantie waarbij je niet alleen maar tot rust kunt komen, maar waar je ook mensen kunt leren kennen uit alle lagen van de samenleving. Waar je helemaal jezelf kunt zijn, maar waar je ook nieuwe kanten van jezelf kunt ontdekken? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders. We bieden je namelijk een unieke vakantie aan op onze spirituele camping in de Ardennen. Hier hebben we een uitgebreid programma aan activiteiten voor je klaarstaan, waaronder een cursus meditatie.

Jezelf leren kennen bij een meditatie cursus

We vinden het bij Vakantie Anders heel belangrijk dat je echt even jezelf kunt zijn. Dat je kunt genieten van een heerlijke vakantie waarbij je echt mag ontspannen, maar waarbij je ook nieuwe mensen leert kennen. Een vakantie waar je daarbij ook met jezelf in contact kunt komen. Kom tot rust bij onze cursus mediteren, die wij geven tijdens jouw vakantie bij ons. Je kunt je bij ons persoonlijk verder ontwikkelen in een geheel ongedwongen sfeer. Een meditatie cursus is daar natuurlijk een mooie ondersteuning bij. Hierbij kun je pas echt even met jezelf in contact komen.

Meer weten over onze cursus mediteren?

Als je meer wil weten over de meditatie cursus die wij geven bij Vakantie Anders, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon even een kijkje bij ons te komen nemen. We vertellen je dan meer over wat wij voor je kunnen betekenen. Vakantie Anders is een unieke plek om samen met andere mensen aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. We verwelkomen je dan ook graag op onze spirituele camping, waar we een breed aanbod aan verschillende cursussen voor je klaar hebben staan. Bij ons maak je een vakantie mee zoals je dat nog nooit eerder hebt ervaren.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights