fbpx

Cursus enneagram

Als je op vakantie gaat met Vakantie Anders, dan ga je een vakantie meemaken die absoluut uniek is. We hebben bij Vakantie Anders een vakantie bedacht waarbij je niet alleen maar gaat genieten, maar waarbij je ook nog eens met jezelf in contact kunt komen. Op onze spirituele camping in de Ardennen staan we klaar om jou een unieke ervaring mee te laten maken. We geven hier allerhande cursussen waarmee je meer in contact kunt komen met je spirituele kant. Zo geven we bijvoorbeeld een cursus enneagram, die inzicht geeft in wie je nu eigenlijk echt bent.

Wat is een enneagram cursus?

Misschien vraag je jezelf wat een enneagream is en wat een cursus hiermee nu precies inhoudt? In onze cursus gaan we samen met jou kijken naar jouw persoonlijke enneagram. Enna is het Griekse woord voor negen. Een enneagram is een diagram met negen hoeken, waarin jouw persoonlijkheid ingedeeld kan worden. Je krijgt hiermee inzicht in hoe je nu precies in elkaar zit, wat jij voor verborgen talenten hebt en hoe jij alles uit jezelf kunt halen. Vaak ontdekken mensen aan de hand van een enneagram dat er nog veel meer in ze zit dat ze misschien hadden verwacht. Daar zijn onze vakanties eigenlijk ook een beetje voor: beter leren kennen wie je zelf bent. En optimaal genieten natuurlijk!

Meer weten over onze enneagram cursus?

Onze cursus voor enneagram is een ontspannen cursus waarmee jij op een leuke manier inzicht krijgt in hoe jij zelf ‘werkt’. Het is een vriendelijke manier om te leren hoe je zelf in elkaar zit. Wil jij hier meer over weten, over ons aanbod aan cursussen, of over onze vakanties? Dan raden we je aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We vertellen je dan alles over Vakantie Anders en wat je bij ons allemaal kunt verwachten.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights