fbpx

Bijna juli en bijna de start van het zomerfestival. Het kampeerterrein wordt weer opgebouwd. De grote eettent waar we met elkaar gaan eten, waar elke dag het buffet klaarstaat voor ontbijt, lunch en diner. Workshoptenten in verschillende vormen en maten. De vuurtipi op het hart van het terrein, waar we elke avond een vuur branden om lekker bij te zitten, te praten, zingen of gewoon in stilte zijn. Het kan allemaal.
En de tent voor het kinderprogramma, dat deels daarin gebeurt en nog meer daarbuiten in het bos of op het speelveld. En de tipi waar gasten gaan slapen, met en zonder vuurkorf, net wat iemand wilt. De pipowagens op hun goede plek zetten en gezellig maken.

Vuur, praten, zingen, luisteren, mediteren

Alles verdeeld over de twee velden, een voor de mensen met kinderen en het andere voor mensen zonder kinderen. De workshoptenten staan verdeeld over beide velden. Naast de beek, lekker verkoelend, om pootje te baden of lekker op een steen te zitten om te luisteren naar het kabbelende water of te mediteren. Het beekje met de unieke boomstambrug die even oefenen vergt om er dan soepel en vlot overheen te lopen. Iets verderop ook een gewone brede brug die goed begaanbaar is. En de vijver, het bos en het zwembad op de camping te gaan gebruiken.

Blij van worden

We gaan ons terrein weer versieren, met slingers, vlaggen en fleurige lampjes. Daar worden we blij van. We hebben er zin in. Om daar te zijn, om het op te bouwen en in te richten en dan al onze gasten te ontvangen om er met elkaar een heel mooi festival van te maken.
Kom jij ook?
Zomerfestival voor de zon in je hart?

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights