fbpx

Op uitnodiging van Carla reis ik met Geert naar Culemborg om deel te nemen aan de AndersMiddag en anderen te laten kennismaken met de workshopserie Grasduinen in jezelf. De middag zal staan in het teken van GROEI. Carla vertelt de laatste stand van zaken mbt de nieuwe camping. Over groei gesproken! De omgeving daar schijnt al in bloei te staan. Het lijkt mij dat de camping snel volgt.
Terug met de aandacht naar AndersMiddag. De locatie blijkt deel uit te maken van een grassculptuur met de vorm van een voormalig fort; wat een superlocatie voor Grasduinen in jezelf. We gaan letterlijk van start met het plukken van een grasspriet. En wat geweldig dat iemand plots ontdekt dat er nog mogelijkheden zijn, er zit immers een ontluikend knopje verscholen achter het blaadje van haar grasspriet. Daarna oefeningen om te ervaren wAndersmiddag 1 juni 2014at gedachtekracht met je doet. Vervolgens neemt Suzan ons mee in de rituele wereld met dans en meditatie. ZIJN is het woord dat in me opkomt. Ik mag er zijn, een mooie ervaring. Edith laat de groep kennismaken met stemexpressie. Aanvankelijk uit ik me geforceerd, ik voel het in mijn keel. Wanneer de oefening ten einde is merk ik verbaasd op dat ik me ontspannen voel, ik heb de ommekeer niet eens in de gaten gehad. De middag vliegt voorbij. De middag in het teken van GROEI.
Als vanzelf is er volop groei geweest. Ik heb het gezien bij anderen en ik heb het zelf ervaren. Steeds vaker volg ik mijn intuïtie, zo ook vandaag. Daarin zit mijn ontwikkeling en groei, dat is mijn manier van werken. Heerlijk.
AndersMiddag; wat een herkenning van sfeer en ontmoetingen, wat een bijzondere ervaringen. Onderweg naar huis zegt Geert: ‘Het is alsof ik vakantie heb gehad’. Ja, we hebben het gevoel van VakantieAnders weer beleefd. We kijken uit naar Zomerweek 3, dan zijn we erbij.

Ans van Summeren

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights