fbpx

Alla is ‘betoverd’ door Anastasia, lees hier haar blog!

“Het afgelopen jaar heb ik van mijn vriend een boek van Vladimir Megre gekregen. Mijn vriend had vóór in het boek met een pen geschreven: ‘Jij bent mijn Anastasia’.  Het boek ging over de Siberische Anastasia.
Op de achterkant las ik: ‘De boekenserie heeft miljoenen lezers overal ter wereld een andere kijk op hun leven gegeven, hen geïnspireerd om hun scheppingskracht te benutten in overeenstemming met de natuur en hen op tastbare wijze laten ervaren wat vrijheid kan betekenen.’
Ik had tot nu toe zo veel boeken op het gebied van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling gelezen dat ik dacht ……ik zal hier hoogstwaarschijnlijk niets nieuws meer lezen. Ik begon met lezen en… het was meteen raak. De inhoud raakte mij diep, resoneerde heel sterk met mijn hart. Wauw….dat had ik echt niet verwacht!

AnastasiaHet is een levensverhaal  van de auteur Vladimir Megre. Er zijn in totaal 9 boeken van hem verschenen. De boeken brengen liefde, licht en zuivere energie met zich mee en hebben inderdaad duizenden mensen geïnspireerd om hun leven 180 graden te keren, een andere richting te geven. Rechtstreeks vanuit het hart…..dicht bij de natuur. Er wordt kennis aangereikt van 5000 jaar geleden.

De boeken zitten vol met onschatbare informatie, die je steeds opnieuw kunt doorlezen en iedere keer vind je weer iets waardevols en nieuws voor jezelf. Echt een aanrader als je op zoek bent naar de zin van het leven en het ontstaan van onze samenleving.

Het linkje naar de boeken van Vladimir Megre over de Siberische Anastasia vind je in mijn webshop, waar ik ook de producten van het merk ‘The ringing Cedars of Russia ’aanbied.

Op zondag 18 januari 2015 vindt de nieuwjaarsbijeenkomst van Vakantie Anders plaats waar ik ook aanwezig zal zijn met de producten van o.a. de Siberische den van het merk ‘The ringing Cedars of Russia’. ”

Hartegroet,
Alla Konovalova

 

 

 

 

Verified by MonsterInsights