fbpx

Allinclusive vakantie

De allinclusive vakantie van Vakantie Anders is anders dan je misschien zou verwachten. Ja, bij ons is ook alles inbegrepen, zoals onderdak, eten en drinken. Maar belangrijker nog is dat je bij ons een uitgebreid programma aan workshops en cursussen aan je dagen op de camping toe kunt voegen. Wij geven cursussen en workshops die uniek zijn als het op vakanties aankomt. Bij ons op de spirituele camping heb je namelijk de keuze uit bijvoorbeeld een workshop intuitief schilderen, persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement, biodanza, mindfullness en nog veel meer.

Maak van jouw vakantie een all inclusive vakantie

We vinden het heel belangrijk dat jij straks een vakantie hebt waar je de diepte mee kunt zoeken. Een vakantie die all inclusive is, maar waarbij je dan niet alleen maar de hele dag aan het zwembad of op het strand zit. Nee, onze vakantie is er een waarbij jij kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en waar je zult merken dat jij jezelf helemaal kunt laten opbloeien. Met andere woorden, een all inclusive vakantie die ook goed is voor je ziel en geest, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen.

Meer weten over onze vakantie all inclusive is?

Neem voor informatie over je vakantie die een all inclusive vakantie is gewoon even contact op met Vakantie Anders. We geven je graag antwoord op alle vragen die je maar over onze vakanties kunt hebben. Je kunt natuurlijk ook even een kijkje komen nemen op onze website, waar we meer informatie over onze vakanties voor je klaar hebben staan. Zo vind je hier ook een heel overzicht aan workshops en cursussen die je bij jouw all inclusive vakantie kunt verwachten. We hopen je snel te mogen verwelkomen op onze gezellige, bijzondere spirituele camping op de Ardennen.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights