fbpx

Ik kan mij zo voorstellen dat als je nog nooit bij VakantieAnders geweest bent je je dan van alles en nog wat afvraagt…

Wie zijn die mensen die daar naar toe gaan?, wat doen ze daar allemaal? En wat is dat dan..alles mag en niets moet?… Samen beleven..

Allemaal vragen die pas beantwoord worden als je de stap maakt om het daadwerkelijk eens te gaan proberen…je hebt geen idee wat je te wachten staat. Dus dat vraagt een open mind en zelfvertrouwen.  En meestal beslis je dan maar…ik doe het niet..ik blijf lekker thuis. Dan gaat er ook niets mis..Of je kiest voor vertrouwd. Iets wat je al kent..

Maar juist het onbekende lokt..wil je graag nieuwe mensen leren kennen en nieuwe verhalen horen. Nieuwe verbindingen maken. En zonder torenhoge verwachtingen gewoon jezelf kunnen zijn.groepsfoto

Klinkt dat niet helemaal heerlijk?

Ja, precies…dat is ook fijn. Daar kom je van bij. Dat geeft energie en is precies wat je zo af en toe nodig hebt.

Vakantieanders is zo’n plek waarbij je jezelf kan zijn. Want het fijne is dat iedereen hetzelfde doel heeft…Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe verhalen horen en nieuwe verbindingen/vrienden maken.

Vakantieanders(Carla en Luc) creëren altijd een plek waarbij dat kan. In de Ardennen op hun eigen camping of in Nederland op fijne plekken midden in de natuur. Comfortabel, met veel zorg voor het individu en  met genoeg ruimte om je terug te trekken of om deel te nemen aan allerlei activiteiten waarbij je nieuwe ervaringen opdoet en jezelf en ander nader leert kennen…m.a.w. genoeg ruimte om echt jezelf te zijn.

Dat is nu de echte betekenis van alles mag en niets moet. Hoe heerlijk is dat?

 

Trudy van Bochove.
Januari 2015

 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights