fbpx

Wat was het gezellig op de nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag. Wat vinden wij het fijn dat jullie er allemaal bij waren en dat we er samen een leuke Anders Ontmoeting van hebben kunnen maken. Wij vonden het leuk om samen jullie het 25 jaar VakantieAnders verhaal te vertellen, om er enkele hoogtepunten uit te lichten en de ontwikkelingen van al die jaren in vogelvlucht te laten passeren.

Samen genieten

Al die jaren waarin we veel mensen in verbinding hebben gebracht met elkaar. Hoe fijn is het als je gelijkgestemden ontmoet en je er steeds meer mee verbonden voelt? We hoorden veel geluiden als ’Wat leuk om jou weer eens te zien’ of ‘Dat is lang geleden zeg, hoe is het met jou’ of ‘Het voelt alsof het gisteren was dat we elkaar gesproken en gezien hebben’. Wij hebben samen met jullie genoten van alle ontmoetingen en of we elkaar kort of iets langer geleden hebben gezien maakt niet eens zoveel uit. Elke keer gaat het erom wat er nu is, hoe het voelt om samen te zijn en hoe we het fijn hebben met elkaar. En dat was het geval zondag. Heel erg blij mee en we zijn er dankbaar voor dat we dit jubileum mogen vieren. Een heel jaar lang. Deze receptie was nog maar het begin. We gaan zeker twee extra feestelijke zomerweken organiseren met veel zang, dans en muziek. Dat zijn de weken van 14-21 juli en 21-28 juli 2018. Natuurlijk houden we jullie graag op de hoogte via nieuwsbrieven, Facebook berichten en in persoonlijk contact.

Wensen en tips

De Anders quiz was voor ons, na de leuke gekke stoelendans, een spel om met elkaar in contact te zijn, om over leuke momenten van VakantieAnders te praten. Dat is naar ons idee goed gelukt. Bovendien hebben wij ook hele leuke en verrassende wensen en tips gekregen. Zoals bijvoorbeeld de wens om een hele week een cursus toneel te kunnen volgen, of meditatie workshops of het organiseren van een ski/sneeuw vakantie. Of het verzoek om meer mannen in de gastengroep te krijgen, een reeks nieuwe workshops en ook meer creativiteit. Daarnaast hebben jullie ook gezegd ‘Ga zo door!’ Dat is fijn en daar kunnen we wel wat mee.
Een belangrijke en herhaaldelijke terugkerende tip is om meer zichtbaar te zijn. Daar gaan we heel erg hard aan werken. En alle hulp is welkom. Zeker van jullie. Delen op social media, voortzeggen en als je wilt, een blog schrijven die wij op de site kunnen plaatsen.
Wij hebben genoten en veel zin in dit nieuwe jaar!
We hopen jullie veel en vaak te ontmoeten, samen met andere mensen die ook graag bij VakantieAnders zijn.

Warme AndersGroet, Carla en Luc.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights