fbpx

30 jaar Andersfeest 13 – 14 mei 2023

Jubileum Feest Weekend

Met workshops, samen eten, heerlijk dansen, kampvuur en hele leuke mensen. Nieuwe en bekende mensen om te ontmoeten en te leren kennen. Een weekend boordevol workshops en ervaringen met gezelligheid en ontdekkingen zoals dat altijd gaat in de sfeer van Anders!

Het verblijf is in eigen kampeermiddel of een huur een accommodatie.

 Het feestweekend start met  de opening op zaterdag waarin je alle anderen al ontmoet. Aansluitend een workshop ronde met keuze uit een inspirerende of uitdagende workshops zoals yoga, massage, tarot, cacao ceremonie, klankschalen, mantra zingen, droomwerk, schilderen, familieopstellingen,  natuurwandeling, theatersport, vuurloop, djembé en meer…

Voor de kinderen is er een eigen programma met boogschieten, bos activiteiten, djembé en creatieve workshops.

Na het diner is er ’s avonds het jubileumfeest met heerlijke muziek om te dansen, te genieten en je uit te leven. In de vuur-tipi brandt het vuur en de bar gaat open!

Op zondagochtend staat het ontbijt voor je klaar en is er een verrassend ochtendprogramma, dat we nog niet verklappen. Na de lunch sluiten we het feestweekend af met een grote drumcirkel.

Feestweekend: Zaterdag 13 mei 14 uur – zondag 14 mei 15 uur
Verblijf in je eigen tent of kampeermiddel op de camping in Borger/Odoorn (Drenthe) of kies één van de accommodaties uit die te huur zijn (boshut, strandhut etc.). Of overnachti in een hotel vlakbij.
Meedoen aan workshops is altijd naar keuze, waar je bent doe mee!
Alle maaltijden, diner, ontbijt en lunch, zijn inbegrepen

Deelname €125,
Kinderen tot en met 17 jaar €65

Op vrijdag 12 mei komen kan ook.
Dan is het fijn als je meehelpt met laatste klussen om het geheel in feeststemming te brengen.  Er is vrijdag geen programma, we doen wat er ontstaat, meehelpen,  spontane workshop en ’s avonds samen zijn rond het vuur in de Vuurtipi.
Meerprijs van €30 pp. Vanaf de lunch op vrijdag kun je mee eten.

 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights